Zamisli put u nepoznato. Zamisli djetinjstvo izgubljeno u

potrazi za sigurnim mjestom. Zamisli ulazak u punoljetnost u

zemlji nepoznatog jezika i običaja. Zamisli zbrku koju čine

pravila, birokracija i životne vještine koje ti nitko nije stigao

prenijeti. Zamisli sreće da to nije tvoja priča.

A sad zamisli da možeš pomoći.

Zamisli put u nepoznato. Zamisli djetinjstvo izgubljeno u potrazi za sigurnim mjestom. Zamisli ulazak u punoljetnost u zemlji nepoznatog jezika i običaja. Zamisli zbrku koju čine pravila, birokracija i životne vještine koje ti nitko nije stigao prenijeti. Zamisli sreće da to nije tvoja priča. A sad zamisli da možeš pomoći.

Priključi se programu mentorstva u kojem ćeš svojim prijateljstvom, znanjem i iskustvom pomoći mladim izbjeglicama u započinjanju samostalnog života u Hrvatskoj. Ne brini, potrebna ti je samo dobra volja, a sva potrebna znanja i podršku dobit ćeš od nas.

Prijavi se da saznaš više.

Dozvoljavam korištenje mojih osobnih podataka sukladno Politici privatnosti koju sam u potpunosti pročitao/la i razumio/la

Izbjeglica si i ovo je tvoja priča?

Zamisli kako bi bilo lakše da imaš podršku i prijatelja ovdje.

Klikni i prijavi se, podrška te čeka jedan klik odavde.

Izbjeglica si i ovo je tvoja priča? Zamisli kako bi bilo lakše da imaš podršku i prijatelja ovdje.Klikni i prijavi se, podrška te čeka jedan klik odavde.

Izbjeglica si u Republici Hrvatskoj i imaš 18-30 godina? Trebaš pomoć, savjet, podršku ili samo prijatelja kojem se možeš obratiti kada se svakodnevica čini preteškom? Upiši podatke i prijavi se u naš program mentorstva i pronaći ćemo ti mentora kojem hrvatski jezik i birokracija nisu strani, a rado će ti prenijeti i praktične životne vještine.

Prijavi se da saznaš više.

Dozvoljavam korištenje mojih osobnih podataka sukladno Politici privatnosti koju sam u potpunosti pročitao/la i razumio/la

 01
 
exit

Sufinancirano sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije